Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring

Wie verwerkt mijn persoonsgegevens?

Kroonjuweel is een project van Uttiloch Ontwikkeling, Elspeterweg 65 E, 3888 MT Uddel, bereikbaar per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en per telefoon op 06-51081201.

Welke persoonsgegevens worden er door Kroonjuweel verwerkt en waarom?

Door Kroonjuweel worden alle persoonsgegevens geregistreerd die noodzakelijk zijn om de vakantiewoning te verhuren, voor en na de verhuur contact met u te kunnen hebben en de betaling van de huur en borgsom af te wikkelen. Daarnaast is verwerking nodig om aan de overheidsvoorschriften te voldoen, bijvoorbeeld de betaling van toeristenbelasting. Kroonjuweel gebruikt geen persoonsgegevens voor geautomatiseerde besluitvorming.

Wie krijgt de persoonsgegevens?

Kroonjuweel verstrekt persoonsgegevens niet aan derden, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van de verhuur. Voorbeelden hiervan zijn een controle van de gemeente op de aangifte toeristenbelasting of een verzoek van de Belastingdienst.

Waar worden de persoonsgegevens verwerkt en hoe worden ze beschermd?

Persoonsgegevens worden door Kroonjuweel alleen in Nederland verwerkt. Door Kroonjuweel zijn passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen ter bescherming van de persoonsgegevens genomen.

Hoe lang worden de persoonsgegevens bewaard?

De bewaartermijn van persoonsgegevens verschilt. Het uitgangspunt is dat de persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan noodzakelijk is voor de verhuur van de vakantiewoning, tenzij de persoonsgegevens op basis van een wettelijke verplichting langer moeten worden bewaard.

Welke rechten heeft de huurder met betrekking tot de persoonsgegevens?

De huurder heeft het recht op inzage in de persoonsgegevens die door Kroonjuweel worden verwerkt, het recht op correctie, aanvulling en waar nodig de verwijdering van de persoonsgegevens. Ook mag de huurder de verstrekte persoonsgegevens laten overdragen aan een derde partij.

Gebruikt Kroonjuweel cookies op de website?

Op de website van Kroonjuweel wordt gebruik gemaakt van cookies. Alle cookies die worden geplaatst zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de website en kunnen eenvoudig worden verwijderd via de instellingen van de browser.

Waar kunnen klachten over de verwerking van persoonsgegevens worden ingediend?

In geval van een klacht kan er contact worden opgenomen met Kroonjuweel via de contactgegevens die in deze Privacy verklaring staan. Als dat niks oplevert kan de huurder contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


© 2020 Kroonjuweel. Alle rechten voorbehouden.
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring.

Last minute aanbieding! Voor week 28 nu 40% korting op de normale prijs.

Nu boeken!

De last minute kortingen zijn al verwerkt in de tarieven die getoond worden op de website.